Categorii

Orase

CONDIȚII GENERALE ALE SITE-ULUI

CONDIȚII DE UTILIZARE ale site-ului Comunității Rul Shopping

Utilizarea site-ului societății RUL WORLD SRL (denumită în continuare „Rul World„) este supusă condițiilor de utilizare menționate în continuare. Pentru membri Comunității Rul Shopping se aplică în plus și Condițiile Generale de Tranzacționare încheiate, inclusiv documentele contractuale suplimentare. Pentru companiile contractate, se aplică în afara acestora și contractul încheiat cu compania contractată, inclusiv documentele contractuale suplimentare. Utilizatorii prezentului site declară că sunt de acord și acceptă termenii de utilizare și își dau consimțământul ca Rul World în niciun caz nu poate fi considerată răspunzătoare pentru utilizarea prezentului site. Rul World poate din când în când să modifice și să completeze acești termeni de utilizare prin reînnoirea / actualizarea acestora.

Rul World va depune toate eforturile pentru a prezenta informații corecte și actualizate pe acest site. Cu toate acestea, datele și informațiile de pe acest site sunt furnizate fără nicio garanție. Utilizatorii acestui site sunt de acord că accesul și utilizarea generală a acestuia și a conținutului acestuia sunt pe propriul risc. Rul World nu este răspunzătoare pentru daunele care rezultă din accesarea, utilizarea sau chiar imposibilitatea utilizării acestui site sau din orice greșeală / erori și omisiuni ale acestuia.

 Toate fișierele imagine, text și audio, precum și animațiile, videoclipurile etc. și toate celelalte componente ale acestui site sunt protejate de drepturile de autor și nu pot fi distribuite, descărcate, în totalitate sau parțial, fie modificate, reutilizate, deviate sau utilizate în alt mod fără permisiunea expresă și scrisă prealabilă a societății.

Rul World își rezervă dreptul de a exclude persoane din Servicii și / sau Misiune dacă există motive serioase pentru a face acest lucru.

Pentru eventuale activități sau informații ilegale ce apar prin link-uri electronice, care fac trimitere de pe această pagină spre alte oferte / site-uri de pe internet, precum și pentru conținuturile care sunt plasate în forumurile noastre de către persoane în timpul schimbului de comunicare, Rul World este răspunzătoare numai în cazul cunoașterii reale a activității sau informațiilor ilegale precum și – în ceea ce privește pretențiile de despăgubire – a faptelor sau circumstanțelor care au dat naștere activității sau informațiilor ilegale și în cazul în care nu acționează prompt pentru a retrage informațiile în mod rapid sau nu facilitează încetarea accesului la acestea de îndată ce realizează cele de mai sus, cu excepția cazului în care se prevede altfel în alte dispoziții relevante ale legii obligatorii. Conținutul discriminator, precum și conținutul ofensator, reprobabil moral sau ilegal, poate fi eliminat din Rul World în orice moment.

Pentru întrebări suplimentare cu privire la prezenții termeni de utilizare, precum și Condițiile Generale de Tranzacționare, vă răspundem cu plăcere la următoarele detalii de contact:

RUL WORLD SRL
CUI: 40320730
NR. ÎN REG. COMERȚULUI: J/22/3491/2018
IAȘI, ROMÂNIA
Tel.: +40 738 821 069
E-mail: office@rulworld.com