Categorii

Orase

CUM SE POATE INTAMPLA ASTA

Companiile care investesc în recompensarea clienților lor fideli sunt cu 88% mai profitabile decât concurența

„Sursa Deloitte”

Publicitate direcționată și măsurabilă

Ceea ce v-a lipsit până astăzi. De acum vă puteți bucura de promovarea afacerii dvs. într-una dintre cele mai mari comunități de cumpărături, cu consumatori conștienți și rezultate măsurabile, care vă vor ajuta să aveți o strategie de marketing mai eficientă.

Card de fidelitate imprimat, cu design complet al propriului logo.

Un serviciu de vis în mâinile dvs. Aveți ocazia să oferiți aceleași privilegii și mai bune clienților fideli, așa cum fac deja grupuri de afaceri renumite. Imaginați-vă că acest card va fi reclama mobilă a magazinului dvs. în interiorul și în afara țării dvs.

Creșterea clienților și achizițiile medii pe client

Prin aderarea la clubul nostru vă protejați și vă îmbunătățiți afacerea. Calea noastră vă oferă șansa de a dezvolta o nouă bază de clienți și de a crește cumpărăturile medii datorită stimulentelor pe care le acordăm fiecărui consumator RUL.

Dezvoltarea unei noi surse de venit din achizițiile clienților dvs. către celelalte afaceri ale clubului

Este chiar incredibil! Prin aderarea la comunitatea de cumpărături RUL, construiți o afacere total nouă în cadrul companiei dvs. Veți avea ocazia să câștigați până la 20% din cifra de afaceri totală a reducerilor ori de câte ori clienții dvs. folosesc cardul Dvs. de fidelitate pentru restul afacerilor clubului.

Forma de interes

Completând formularul de mai jos, directorul nostru comercial vine la dumneavoastră pentru a oferi gratuit instrucțiuni cu privire la programul de fidelizare Rul Shopping Community.

  Forma de interes

  Responsabil (obligatoriu) *
  Adresa de e-mail (obligatorie) *
  Număr de telefon al responsabilului (obligatoriu) *
  Ziua de contact recomandată (obligatorie) *:
  Perioada de contactare recomandată (obligatoriu) * :
  Acceptați condițiile de utilizare

  Câmpurile cu * sunt obligatorii

  Cine a avut deja încredere în noi